MISSH-60NAP

MISSH-60NAP

©2014 60NAP Officia Music Video A MIKEGORN Photography bemutatja MR.MISSH 60NAP C. dalát Burai Krisztián közreműködésével * Töltsd le! iTunes: http://apple.co/1UKXtmU // Google Play: http://bit.ly/1gedW5s * Hallgasd!: Spotify: http://spoti.fi/1VRjN0y // Deezer: http://bit.ly/1Nt4RV6 // Apple Music: https://itun.es/lt/OYuQ4 Misshmusic International Booking : (Fellépés rendelés ) Müller Emese hétköznap (weekday) : 8-18 ig tel.: +36 30 6196962 e-mail: transylvaniamissh@gmail.com #Misshmusic termékinformáció és rendelés: e-mail: misshshop1@gmail.com facebookon: https://www.facebook.com/misshshop90/ #MISSHMUSIC / további kiadványok itt : https://www.youtube.com/channel/UCJdj... https://itunes.apple.com/hu/artist/mr... https://play.spotify.com/artist/61Tke... https://plus.google.com/1070818958753... Kövess minket / Follow Us : https://www.facebook.com/MR.MISSH90/ https://www.instagram.com/missh90/ https://www.facebook.com/misshshop90/... A MisshMusic 2013 óta működő független magyar zenei produkciós iroda. Fő tevékenységünk saját dalok és videoklipek készítése továbbá egyedi tervezésű saját márkás ruházati termékek forgalmazása. Eddigi zenei együttműködő partnereink: G.w.M. , Burai Krisztián, Young G26, IGNI, Hegyi Roland (HR).

MISSH feat Rhino-Hallgass a szívedre ( Official Music Video )

MISSH feat Rhino-Hallgass a szívedre ( Official Music Video )

MR.MISSH facebbok : https://www.facebook.com/MR.MISSH90?ref=hl * Töltsd le! iTunes: http://apple.co/1UKXtmU // Google Play: http://bit.ly/1gedW5s * Hallgasd!: Spotify: http://spoti.fi/1VRjN0y // Deezer: http://bit.ly/1Nt4RV6 // Apple Music: https://itun.es/lt/OYuQ4 Rhino facebook : https://www.facebook.com/rhinomusicc?fref=pb&hc_location=profile_browser Zene : MISSH ORIGINAL BEATS M.O.B. Studio Szöveg : MISSH / RHINO Videoklip: Almost Already © 2013 M.O.B. Production MR.MISSH feat Rhino-Hallgass a szívedre Official lyrcs : Refrén: Nem érdekel más nem érdekel holnap majd mi lesz. Mert egy új nap vár felejtsd el a múltat, ne emlékezz ! Mr.Missh: Nem érdekel a pénz, nem érdekel a múlt nem érdekel a hírnév, mert előttem az út. Aki tud az tud, a kezemben a kulcs hidd el gyere állj fel, és a célodat érd el. Mert csak egy életed van, ezért éljél bármilyen nehéz az akadály ne féljél. Törjél előre, tegyél fel mindent mutasd meg, hogy egy oroszlán lakozik itt bent. Soha ne nézzél hátra soha ne pazarold az idődet egy kifordult barátra. Vagy arra a lányra aki nem egyszer átbaszott, mégis ugyanúgy bánja. Tesó kelj fel, ébresztő amit eltudsz érni, az elképesztő. Nyisd ki a szemedet, hogy láss a célra figyelj, és ne érdekeljen más. Refrén: Nem érdekel más nem érdekel holnap majd mi lesz. Mert egy új nap vár felejtsd el a múltat, ne emlékezz ! Rhino: Legfontosabb miben sok ember bízik hogy a szív a helyén legyen mindig. Ami számít az tényleg ott bent van nem a pénz mitől mindened megvan! Az csak egy eszköz, egy billenő támasz ne kérdezd miért, ott a szívben a válasz. Hosszú az út, ami vezet a célhoz félelem buktat, a remény meg fényt hoz. Fájdalmat érzel, de így van ez rendbe a tested az bírná, az elméd a gyenge. Segítséget ne várj többet mástól szedd össze magad, táplálkozz a mából! Kitartok én is az álmaim mellett a lelkem egy zűr, miben rakhatok rendet. Ez az igazi megpróbáltatás a célra figyelj, és ne érdekeljen más !!! Refrén: Nem érdekel más nem érdekel holnap majd mi lesz. Mert egy új nap vár felejtsd el a múltat, ne emlékezz !

Vártam rád -HERCEG ft. MISSH x G.w.M [ Official Audio ]

Vártam rád -HERCEG ft. MISSH x G.w.M [ Official Audio ]

#MISSHMUSIC® 2017 / Vártam rád Itunes / Spotify/Gplay : https://misshmusic.lnk.to/vartamrad Misshmusic Booking : Müller Emese / tel.: +36 30 6196962 HERCEG : https://m.facebook.com/hercegdavidhivatalos/ https://www.youtube.com/channel/UC5IBRAvZFORwB7-qW5wuKsQ http://www.pictame.com/user/hercegdavidofficial/3105873512 G.w.M: https://www.facebook.com/GWMMUSIC/ https://www.instagram.com/gwmmusic/?hl=hu https://www.youtube.com/user/GwMOfficialMusik MISSH: https://www.facebook.com/MR.MISSH90/ https://www.instagram.com/missh90/?hl=hu https://www.youtube.com/user/Miszterek2 Zene : #MISSHMUSIC Előadó :MISSH / G.w.M /HERCEG Album: Próbálkozok --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Köszönjük a rengetek üzenetet és h ennyire vártátok ezt a dalt , dobjatok egy megosztást egy LIKE ot és hagyjatok egy kommentet #MISSHMUSIC

OPITZ BARBI – Nincs az a pénz feat. BURAI KRISZTIÁN | Official Music Video

OPITZ BARBI – Nincs az a pénz feat. BURAI KRISZTIÁN | Official Music Video

Opitz Barbi, a 2016-os X-Faktor győztese az első, Végem című dalának sikere után új dallal készült! Spotify: https://goo.gl/2fxLav Deezer: https://goo.gl/Rf8YD6 iTunes: https://goo.gl/peXC1K Kövesd Barbit! http://www.facebook.com/opitzbarbarahivatalos/ | Opitz Barbara Hivatalos Oldala http://www.instagram.com/opitz.barbara/ Zenei Producer: Burai Krisztián Szöveg: Burai Krisztián Billentyűs: Báder János Rendező: Czoller Bence Kiadja a Gold Record Music Kft. http://www.goldrecord.hu http://www.facebook.com/goldrecordmusic ======================================= Nincs az a pénz: Fogd fel: nincs az a pénz, Amiért Rólad lemondanék! S ha elenged a kéz, Tudom jól mit vesztenék! Érints, csókolj, bár oly sokszor bántasz! Mégsincs, ami pótol, Bármennyit hibázhatsz! Mégis milliószor ígérted azt, Hogy majd megváltozol. Ha jobbra megyek, Te balra lépsz. Úgyis tudom azt, hogy visszatérsz. Ne tagadd, hogy magadban félsz! Mégis minden hétvégén Miért vagy Tőlem távol? Ki tudja, hol éjszakázol? Mondd, még meddig várjak Rád? Csak színjátékot játszol, Elég az ámításból! Fogd fel: nincs az a pénz, Amiért Rólad lemondanék! S ha elenged a kéz, Tudom jól mit vesztenék! Érints, csókolj, bár oly sokszor bántasz! Mégsincs, ami pótol, Bármennyit hibázhatsz! Mégis milliószor ígérted azt, Hogy majd megváltozol. De Neked hányszor mondjam még? Az, amit művelsz őrültség! Velem Te hiába vitatkozol, Nálam csak a kedvesség, Amivel megtörhetsz, Ezzel is feltöltesz. Ne légy bizonytalan! Hagyd, hogy önmagam legyek, ezzel is felpörgetsz! Miattad megváltoznék, Legalábbis próbálkoznék! Hogyha kell, Én megharcolnék bárkivel azért, Hogy Velem legyél! Tanulj meg bízni Bennem, S nincs többé könny szemedben! A szerelem van a főszerepben, Jó lenne, ha végre megértenéd! Túl csábító, ha Te vagy az irányító, s ha vitatkozom lázító! Miért nem vagy bűnbánó? Fogd fel: nincs az a pénz, Amiért Rólad lemondanék! S ha elenged a kéz, Tudom jól mit vesztenék! Érints, csókolj, bár oly sokszor bántasz! Mégsincs, ami pótol, Bármennyit hibázhatsz! Mégis milliószor ígérted azt, Hogy majd megváltozol.

MISSH-Budapest feat. Burai Krisz

MISSH-Budapest feat. Burai Krisz

2015 Misshmusic Production iTunes: http://apple.co/217mwXf Google Play: http://bit.ly/217mAGm Amazon: http://amzn.to/1PDEnRV Különköszönet : Ecke22 étterem /www.ecke22etterem.hu Misshmusic International Booking : (Fellépés rendelés ) Müller Emese hétköznap (weekday) : 8-18 ig tel.: +36 30 6196962 e-mail: transylvaniamissh@gmail.com #Misshmusic termékinformáció és rendelés: e-mail: misshshop1@gmail.com facebookon: https://www.facebook.com/misshshop90/ #MISSHMUSIC / további kiadványok itt : https://www.youtube.com/channel/UCJdj... https://itunes.apple.com/hu/artist/mr... https://play.spotify.com/artist/61Tke... https://plus.google.com/1070818958753... Kövess minket / Follow Us : https://www.facebook.com/MR.MISSH90/ https://www.instagram.com/missh90/ https://www.facebook.com/misshshop90/... A MisshMusic 2013 óta működő független magyar zenei produkciós iroda. Fő tevékenységünk saját dalok és videoklipek készítése továbbá egyedi tervezésű saját márkás ruházati termékek forgalmazása. Eddigi zenei együttműködő partnereink: G.w.M. , Burai Krisztián, Young G26, IGNI, Hegyi Roland (HR).

Top Videos -  loading... Change country
Load 5 more videos
 
Nelze přehrát
00:00/00:00
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ZAVŘÍT
ZAVŘÍT
ZAVŘÍT